Back

Ekonomski kalendar je alat koji pruža informacije o najnovijim događajima u svijetu ekonomije. To je kalendar koji sadrži najave ekonomskih događaja, poput objava makroekonomskih pokazatelja, izjava guvernera centralnih banaka i drugih važnih događaja koji utječu na globalno gospodarstvo.

Ekonomski kalendar obično sadrži najave objava važnih ekonomskih pokazatelja, poput podataka o nezaposlenosti, inflaciji, bruto domaćem proizvodu (BDP), proizvodnji, potrošnji, izvozu i uvozu. Također sadrži informacije o sastancima vodećih svjetskih centralnih banaka, poput Federalne rezerve SAD-a, Europske središnje banke i Banke Japana, kao i događajima kao što su konferencije o ekonomskim pitanjima, međunarodni trgovinski sporazumi i drugi ekonomski događaji.

Ekonomski kalendar je koristan alat za trgovce na berzama, investitore i druge sudionike u svijetu finansija jer omogućava pravovremeno praćenje i interpretaciju najnovijih ekonomskih događaja koji mogu utjecati na tržišne cijene i poslovne odluke.

Naša web stranica pruža najnovije informacije o najavljenim događajima u svijetu ekonomije kako biste bili u toku s najnovijim kretanjima u svijetu financija.

Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.